Over ons


Wij werken met enthousiasme aan de meest uiteenlopende ontwerpopdrachten op het gebied van architectuur. We zijn sinds een aantal jaren gevestigd op het bedrijventerrein te Stadskanaal. We verzorgen onder andere vakkundig het (bouwkundig) ontwerp en de vergunningstekeningen van uw woning/bedrijfspand. Desgewenst ondersteunt het bureau de opdrachtgever bij het complete bouwproces tot aan de oplevering.

Zoals u wellicht gelezen heeft zijn we genomineerd voor de ondernemersprijs 2015.  Tijd voor een feestje. Ook een mooi moment om het logo op de schop te nemen. Na 3 jaar het zwarte logo met de rode ‘R’ te voeren wordt het tijd voor een vernieuwing. De rode ‘R’ blijft gehandhaafd. Uitgangspunten voor het nieuwe ontwerp: sterk, kracht, out-of-the-box, modern en juist de eenvoud die het logo zo herkenbaar maakt. Less is more.

Van der Burgh heeft in korte tijd naam en faam verworven door zijn originele ontwerpen, de degelijke manier van werken en de flexibiliteit. Die uit zich door het feit dat we dag en nacht voor onze opdrachtgevers klaar staan en ons gevoel voor verantwoordelijk respect voor de specifieke eisen en wensen die de opdrachtgever stelt. Een goede dialoog met alle betrokkenen is ons sterkste wapen..

Invalid Displayed Gallery